četvrtak, 5. listopada 2017.

Špiko:"Ambicije kluba su zadržati igrački kadar koji trenutno imamo i pružati što bolje rezultate"

Fotografija korisnika/ce Sanel Orman.
Danas smo razgovarali sa trenerom ŽNK Troglav.Zahvaljujemo se gospodinu Mariju Špiki ja izdvojenom vremenu i želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku sezone na klupi ŽNK Troglav. 

-Kada ste preuzeli ŽNK Troglav ? 

Na klupi ŽNK Troglav sam od ljeta 2016. godine.

-Kako ste trenutno zadovoljni igračkim kadrom svog kluba ? 

Igrački kadar Žnk Troglava je sastavlljen uglavnom od domaćih igračica i njih nekoliko dolazi iz Tomislavgrada.Ako uzmemo u obzir ligu u kojoj se natječemo i sredstva koja izdvajamo na nivou grada i županije mogu reći da sam zadovoljan postojećim kadrom, ekipa se uglavnom sastoji od igračica rođenih iza 2000 .godine .

-Koje ambicije su kluba u ovoj sezoni, a i u budućnosti ?

Ambicije kluba za ovu sezonu, a i u budućnosti su zadržati postojeću ekipu na okupu te igrati što bolje , Nemamo za cilj postavljen ulazak u viši rang, ali ako se neke stvari poslože zašto ne i ući u rang više.

-Kako komentarišete trenutno stanje što se tiče ženskog nogometa u BIH ?

Ženski nogomet je u ekspanziji u cijelom svijetu već godinama i meni je drago što se i kod nas taj trend počinje pratiti i ženski nogomet u BiH je svaki dan sve popularniji .Mislim da savez svaki dan radi sve više dobrih stvari sto se tiče ženskog nogometa , da bi ga podigao na još jednu višu razinu i još više populazirao.

Nema komentara:

Objavi komentar