srijeda, 4. listopada 2017.

Mostar S:G: Staklorad u toku su posljednje pripreme za odlazak u Rumuniju

Fotografija korisnika/ce F.C.Mostar SG Staklorad.
Igrači Mostar Stari grad Staklorada vrše posljednje pripreme za turnir glavne runde natjecanja UEFA futsal kupa, koji će se od 10. do 15. listopada održati u rumunjskom gradu Deva.

Pored Deva, protivnik će im biti Araz Naxçivan iz Azerbejdžana i St Andrews s Malte, a pobjednik skupine plasirat će se u elitnu rundu natjecanja. U 2016. i 2017. godini Mostar Stari grad Staklorad zna samo za uspjeh i kao rezultat toga došla je dupla kruna u našoj zemlji, a potom i odlične igre u Europi. 


Velike zasluga za uspjehe pripadaju i kondicijskom treneru Davoru Grabovcu, koji je povremeno dio stručnog štaba skoro dvije godine. U ponedjeljak Mostarci putuju u Rumunjsku, a dio priprema pred važne mečeve proveli su na Vlašiću u hotelu “Sunce”. - Odradili smo jedan mikrociklus na Vlašiću, gdje smo imali stvarno odlične uvjete za treniranje. 

Ekipa je vrhunski reagirala i mislim da smo na Vlašiću napravili dobar posao. Iskreno se nadamo i vjerujemo da ćemo sa dobrim rezultatima nastaviti i u Rumunjskoj. Nadamo se također novom povijesnom  uspjehu i prolasku u nastavak natjecanja. Imamo vrhunsku ekipu, sastavljenu od profesionalaca i mi smo svi kao jedna porodica – kazao je Davor Grabovac

Nema komentara:

Objavi komentar