subota, 23. rujna 2017.

Irena Bjelica ističe kako je liga izuzetno jaka, ali vjeruje da će ŽF/NK Emina izboriti plasman u Premier ligu BIH


Donosimo Vam razgovom sa Irenom Bjelicom, nogometašica ŽF/NK Emina iz Mostara i Reprezentativkom Crne Gore.Zahvaljujemo se Ireni na izdvojenom vremenu i ugodnom razgovoru:

-Kako si zadovoljna trenutnom atmosferom u klubu ?

"Trenutnom atmosferom u klubu sam veoma zadovoljnja, atmosfera je fantasticna, odlično smo otvorili novu sezonu sa dvije pobjede, sada treniramo i pripremamo se za ostale utakmice."

-Koje su tvoje ambicije u nastavku karijere ?

"Trenutno sebe vidim u ovom klubu i želim da zajedno sa svojim saigračicama ostvarim naše zacrtane ciljeve, koji su od početka osnivanja isti, a to je plasman u Premijer ligu BiH. "

-Za koje selekcije si nastupala u reprezentaciji Crne gore i da li se sjecas svog prvog nastupa u dresu reprezentacije , mislim sa koliko godina je bio prvi nastup ?

"Nastupala sam za A selekciju Crne Gore , svoj prvi meč za A selekciju odigrala sa svojih 17 godina i to je bila prva zvanična utakmica same A ženske selekcije u fudbalu igrali smo protiv selekcije BiH. "

-Koga vidiš kao najvećeg konkurenta u borbi za ulazaak u Premier ligu ove godine pored Emine ?

"Liga je veoma jaka, ne poznajem ekipe baš najbolje tako da ne mogu odogovoriti na pitanje glavnog konkurenta, neka se svak bori za prvo mjesto i neka najbolji osvoji i plasira se u Premijer ligu BiH."

Ko ti je uzor sto se tiče sporta ?

"Moj uzor u sportu je igrač Real Madrida Serhio Ramos."

Nema komentara:

Objavi komentar