četvrtak, 15. ožujka 2018.

U vrlo važnoj utakmici za opstanak Leotar dočekuje goste iz Livna

 IMG 5335
nedelju 18. marta sa početkom u 19 časova i 30 minuta KMF Leotar biće domaćin 16. kola Premijer futsal lige u kojem će se sastati sa ekipom MNK Seljak iz Livna.Ovaj meč će donijeti puno uzbudljivosti i borbe iz razloga jer se obje ekipe bore za opstanak u društvu najboljih u BiH.
Trenutno, na tabeli Livnjani imaju blagu bodovnu prednost, i ovaj duel će biti veoma važan i za jednu i za drugu ekipu. Blaga uloga favorita pripada Trebinjcima zbog prednosti domaćeg terena, što je naglasio i predsjednik Leotara Mitar Vukanović.
"Zadnja dva kola odigrali smo na viskom nivou i ukoliko u nedelju bude tako bodovi će zasigurno ostati u Trebinju. Seljak Livno je iskusna i kvalitetna ekipa koja dugo godina igra u istom sastavu. Nadamo se da ćemo uz našu vjernu publiku, kojoj se ovim putim zahvaljujemo na podršci u prošlom kolu, igranom u Trebinju protiv lidera tabele, osvojiti sva tri boda. Podrška nam je veoma važna pogotovo u ovakvim utakmicama. Za uzvrat obećavamo da ćemo i ovaj put dati svoj maksimum, prirediti uzbudljiv sportski duel i ukažemo na sve ono što nas je prethodnih godina krasilo, a to su borbenost, požrtvovanost, fer igra i pravi odnos prema ovom grbu i ovom klubu" istakao je Vukanović za Lokoportal.
KMF Leotar - MNK Seljak LivnoNedelja - 18. mart - 19:30h16. kolo Premijer futsal lige BiH

Nema komentara:

Objavi komentar