nedjelja, 25. ožujka 2018.

Tanović:"Očekuje nas jako teško gostovanje"


Proteklog vikenda nastavljeno je prvenstvo u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi za žene.Najviše pažnje privukla je utakmica gdje je ŽNK "Agram" Zagreb gostovao u Metkoviću kod ŽNK "Neretva" Metković.Svih 90. minuta bilaje to čvrsta i borbena utakmice, na kraju su slavile domaće nogometašice sa 3:2-Kada je riječ o ženskom nogometu bila je sasvim solidna posjeta, kako neki portali iz Metkovića prenose da je bilo oko 200 navijača.
Danas razgovaramo sa jednom od najboljih nogometašica u utakmici protiv Agrama, Merima Tanović, nogometašica ŽNK "Neretva" Metković.

-Čestitke na velikoj pobjedi, možeš li nam reći dojmove s derbija protiv Agrama?

"Najprije bih iskoristila priliku da se zahvalim Vašoj stranici što prati naš rad i rezultate!
Svakako da je ovo jako važna pobjeda za nas. Bilo je to zaista odličnih 90 minuta. Mislim da su svi gledaoci uživali u igri na obje strane. Sedmice priprema i napornih treninga su iza nas te je kao plod svega toga došla i ova pobjeda. Vjerovali smo u pobjedu još i prije nastavka lige i same ove utakmice, te smo znali da ukoliko na terenu budemo disali i radili kao jedna, bodovi sigurno ostaju u Metkoviću - što smo na kraju i dokazali."

- Jesi li zadovoljna svojom igrom i igrom svoje ekipe?
"Svakom igraču najveći motiv predstavljaju jake ekipe i tzv. "derbi utakmice" pa tako i meni. Uvijek je poseban osjećaj i atmosfera pred jednu takvu utakmicu. U potpunosti sam zadovoljna kako svojom igrom tako i igrom cijele ekipe, mada svakako to uvijek može i mora biti bolje. Grb koji nosimo na dresu nas "tjera" da na svakoj narednoj utakmici dajemo još više od sebe i s ponosom predstavljamo kako ime Neretve tako i cijelog grada. "

-Vikend koji slijedi donosi novi "derbi" ali ovaj put u gostima protiv Rijeke. Koja su očekivanja?
"Svakako da nas opet očekuje jedna teška utakmica. Rijeka je jedna od ekipa koja se nalazi u gornjem dijelu tablice međutim bez obzira na to, u potpunosti vjerujem u svoj tim. Ukoliko ponovimo igru kao protiv Agrama, zasigurno se nećemo vratiti kako kažu "praznih džepova"!

-Koja su očekivanja do kraja sezone?
"S obzirom da je drugi dio prvenstva tek počeo, još uvijek je rano govoriti o samom kraju sezone. Nadamo se svakako što manjem broju ozljeda. Stručni štab pod vodstvom trenera Markote i Mijoča zasigurno radi izvrstan posao uigravanjem mlađih igračica uz spoj iskustva gdje su rezultati već sada vidljivi iako je odigrano samo 10 kola. Vjerujem da ćemo u nastavku prvenstva potvrditi da sve ovo pobjede do sada nisu bile slučajne te da se s pravom nalazimo u gornjem dijelu tablice!"

Nema komentara:

Objavi komentar