četvrtak, 23. studenoga 2017.

Čelinac slavio protiv LJubinja

Čelinac slavio protiv Ljubinja na svom parketu
U 3. kolu Prve futsal lige Republike Srpske, Čelinac je na svom parketu ugostio Ljubinje i stigao da nove pobjede rezultatom 5:3.
Nekako od prvog minuta su domaći dosta ležerno ušli u utakmicu, što im se odmah i vratilo pa gosti već u već u 2. minutu dolaze do prednosti 0:1 a strijelac je Šijaković Danilo.
Posle nekoliko izglednih šansi u 5. minutu nakon odlično izvedenog prekida na 1:1 poravnava Vindžanović Dragan.
U 6. minutu ponovo do prednosti dolaze gosti i to nakon stopostotne šanse domaćih, koju ne uspijevaju realizovati, što gosti kažnjavaju i u kontranapadu za 1:2 pogađa Sorajić Milenko.
Domaći igrači tada preuzimaju potpunu inicijativu i dominaciju na terenu, pa Janković Emilko u 10. minutu pogađa za izjednačenje 2:2.
Visoki presing koji primjenjuje strateg domaćih Tomislav Džombić, ubrzo se isplaćuje pa Dalibor Todorović svojim pogotkom u 14. minutu susreta, donosi preokret i vođstvo od 3:2 .
U nastavku ponovo, domaći igrači presingom pokušavaju primorati goste na greške i kapitulaciju ali stvorene stopostotne šanse ipak ostaju neiskorištene. Kazna za individulane driblinge, lošu realizaciju i „mekanu“ igru u odbranu, stiže u 29. minutu kada gosti ponovo kažnjavaju opuštenost u igri domaćih igrača, pa preko Dušana Vukovića u 29. minutu izjednačuju rezultat na 3:3.
U istom 29. minutu, kapiten domaćih Mladen Orašanin, koristi svoju agilnost i upornost te prvo oduzima loptu gostujućem igraču a zatim pogađa nebranjeni dio mreže i dovodi svoj tim u vođastvo od 4:3. Tačku na ovaj susret stavlja Vladimiri Džombić svojim golom u 32. minutu susreta za vođstvo od 5:3, pa do kraja utakmice domaći igrači uglavnom drže loptu u svom posjedu, te rezultat ostaje nepromijenjen. 
Ovom pobjedom Čelinac drži korak za vodećim Kotor Varošem, koji se nakon stopostotnog učinka nalazi na čelu Prve futsal lige Republike Srpske
Izvor:FUTSALBALKAN

Nema komentara:

Objavi komentar